1987-2017

30 jaar geleden…

30 jaar geleden werd Buseloc opgericht als een gezamenlijk initiatief van Buso-onderwijs Wijchmaal, het Begeleidingscentrum St. Elisabeth uit Wijchmaal en het OCMW van Peer. Op 7 september ging ons kleine confectieatelier met de eerste 6 werknemers aan de slag voor diverse opdrachtgevers (Belvitex, carnavalskleding, het Belgisch Leger,…). In 1994 kreeg Buseloc een tijdelijke erkenning als Sociale Werkplaats, deze werd in 1999 definitief. Ondertussen zijn wij (tezamen met Sopletex) uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 100 werknemers. Onze hoofddoelstelling is nog steeds het creëren van werkgelegenheid waarbij productiviteit gepaard gaat met aandacht voor de specifieke noden van onze doelgroep.

2017 feestjaar!

Onze verjaardag konden we uiteraard niet zomaar laten voorbijgaan. 2017 werd dan ook een feestjaar… Op 24 mei organiseerden we een familiedag waarop onze familieleden uitgebreid konden kennis maken met onze werkplaats en werden getrakteerd op een hapje en een drankje. Het zonnetje was volop van de partij en maakte deze dag meer dan geslaagd!

Het tweede gedeelte van de festiviteiten ging door op maandag 25 september in Erperheide. Met de hele personeelsgroep trokken we er op uit, één ieder koos een activiteit naar haar/zijn zin en natuurlijk kwam ook de innerlijke mens niets tekort. Het werd een mooie dag waar we nog lang van zullen nagenieten.

Text and image block
 Text and image block
Text and image block
Text and image block