o

O

Stepwerk

Onze stepafdeling

Om een nog uitgebreidere service en een totaalpakket te kunnen bieden aan onze klanten-matrasfabrikanten investeerde Buseloc in 2013 in een eerste stepmachine (meernaalds). Onze klanten bezorgen ons het bovendoek, kiezen het gewenste steppatroon, vulling en onderdoek en wij zorgen voor de rest. Op vandaag bestaat onze stepafdeling uit een indrukwekkend machinepark nl.

een meernaaldsstepmachine

deze stepmachine beschikt over 3 naaldstangen met telkens 90 naalden waardoor een divers en uitgebreid gamma aan patronen mogelijk is o.a. lijnen, slinger, 7-zones, ruit. Verschillende materialen (dubbeldoek, dacron, wol, schuim, tricot, non woven) worden op deze manier op elkaar gestikt. Dit meerlaags- eindproduct wordt o.a. gebruikt voor het confectioneren van matrashoezen.

een tweenaaldsstepmachine

met deze cnc-gestuurde stepmachine met twee naaikoppen is het mogelijk om afzonderlijke matrasplaten te steppen. De verschillende materialen worden door de twee naaikoppen in een gewenste tekening (Autocad) op elkaar gestikt.

een borderstepmachine

voor het steppen van matrasborders beschikken we over een borderstepmachine. Ook hier worden de verschillende materialen op elkaar gestikt in diverse mogelijke patronen. De eerste module (een meernaaldsmachine) stikt rechte lijnen. De tweede module (2 afzonderlijke naaimachines) kan een divers gamma aan patroontjes maken (tunnel, vierkant, driehoek,…) De laatste module (2 lockmachines) overlockt de gestepte border op de juiste breedte en maakt dat de border niet uitrafelt.

We beschikken tevens over een snijmachine om de aangeleverde grondstoffen (rollen van diverse materialen) op de gewenste breedte te versnijden.

Veelgestelde Vragen

Een nieuw product laten maken, hoe begin ik daaraan?

Vertel ons wat u nodig heeft. Een idee, verhaal of foto is voldoende, een technische fiche hoeft niet. Wij stellen u een uitgewerkt model op maat voor. En we voeren het van a tot z uit. U bestelt uw stof, wij zorgen voor de rest.

Maatwerk, is dat betaalbaar in België?

Ja zeker, contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsofferte!

Kan ik kleine oplages bestellen?

Ja, ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres! Ook als u maar een paar producten nodig heeft, gaan wij al aan de slag. Of dat nu eens per week is, of drie keer per jaar.

Contact

 

 Ambachtslaan 1020 , 3990 Peer België


+32 (0)11 39 86 70

www.buseloc.be

 BE0433160527

RPR Antwerpen-afdeling Hasselt